top of page
Keresés

iPhone 11 pro kameráit teszteltünk!

Frissítve: 2019. dec. 31.A három lencsés kamera sokoldalúsága


Alapvetően az iPhone 11 Pro kamera áttekintésével kezdjük - sokat beszéltünk már a négy kameráról, és rengeteg fényképet láthattunk az ilyen készülékekkel készült képekből is.


A hátsó kamera modul tartalmaz egy széles, ultra-széles és egy telefotó kamerát is, ezek egyenként 12 mp. Úgy látjuk, hogy az iPhone 11 Pro kamerái hihetetlenül sokoldalúak - még a saját napi használatunkból is.


Az éjszakai üzemmód


Az éjszakai mód az egyetlen legnagyobb oka az iPhone 11 sorozatra való frissítésre, ha sötétben fényképez. Ez az Apple fő fénykép módjában van, nem pedig külön üzemmódban, mint amit az Android riválisainál látunk, és ez a funkció teljesen hasznosabbá teszi.


Az automatikusan alkalmazott hosszú expozíciós beállítások általában 2-5 másodperc közé esnek, attól függően, hogy mennyire sötét van az aktuális helyen. 30 másodpercre állíthatja az expozíció hosszát, ha az iPhone állványon van, vagy a falhoz támasztva. Az üres éjszakai égbolton láthatóvá válhatnak a csillagok is ebben az üzemmódban.


Az iPhone 11 Pro éjszakai üzemmódja olyan, mintha éjszaka közepén felkapcsolná a lámpákat. Viszont a tárgyak nem mozoghatnak gyorsan, mert elmosódik a kép. Nagyon jól alkalmazható egy gyengén megvilágított bárban való pózoláshoz, de akár esküvőn is megpróbálhatja megragadni a legjobb táncmozdulatokat is.


Első kamera és a videó


Érdekes látni, hogy a HDR vonalon mennyire haladt előre, amikor fényképet készít az első kamera az iPhone 11 Pro-n. Ez 12MP, és nagyon sok részlettel van ellátva. Lehet, hogy világosabb, és a képek szerkesztésekor időnként éreztük a szükséges meleg színek árnyalását, de összességében ez lenyűgöző frissítés.


Mind az elülső, mind a hátsó kamera rögzíti a 4K-os videókat 60 kép / mp sebességgel (már egy ideje vártunk a 4K-ra az elülső kamerán) és a slo-mo videó végre eljutott a szelfi kamerához. Nem, a 'Slofies' nem változtatja meg életedet, és a felhasználói felületen valójában nem használják őket. De szórakozásból kipróbáltuk a funkciót 1080p sebességgel 120 kép / mp-en. Tudjuk azonban, hogy sokkal lassabban képes elkészíteni a 240 kép / mp 1080p videofelvételt a főkamerával.

41 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page